2013 Motor Trend Car of the Year: Tesla Model S

Se där ja, Tesla Model S har blivit Motor Trend Car of the Year

Trots en grundlig genomgång av Motor Trend av en mängd olika bilar handlar de flesta kommentarerna om att de valt ordentligt fel denna gången. Att de måste funnits andra bättre bilar. Personer som aldrig sett bilen, inte vet någonting om den och allra minst har kört den. Men generellt är mot elbilar. Borde inte Motor Trend som testat bilar i decennier ha nog koll på det? Intressant i alla fall. Oljelobbyisterna måste ju få något slags pris för att ha lyckats så bra. Undrar hur det lät på slutet av 1800-talet; de där järnhästarna på hjul kommer aldrig konkurrera ut hästen, inte en chans…

Måste kanske länka in lite Sarah Palin här

Hon är ju väldigt irriterad över att amerikanska medborgares skattepengar har gått till något så illa som elbilsföretag. Bara att kasta bort pengarna. Att landet har skapat ett otroligt spännande företag som är med på att driva utvecklingen i en helt ny riktning vad gäller konstruktion av bilar borde hon kanske vara stolt över. Det är ju bland det mest intressanta landet kommit upp med på senare tid när det gäller konsumentprodukter. Tesla går ju nu dessutom med vinst och har betalat av sina statliga lån i förtid

En reaktion på “2013 Motor Trend Car of the Year: Tesla Model S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>