Battery swap

Tesla visar sin Battery Swap teknik på Model S

Går fortare att stanna på en mack och byta batteri än det tar å fulltanka en vanlig bil. Men om detta blir special för Tesla och om det måste vara egna stationer för varje bil i framtiden håller jag med kritikerna om att det luktar lite Apple över det. Funkar för alla som har Tesla dock. Men kanske inte bra för den fossilfria utvecklingen i stort. Så undrar man ju om man kan garantera att det batteriet man får in i bilen på nytt är lika bra som det man hade? Jaja, bra att de pushar utvecklingen i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>