Gott nytt år!

Till alla som följt min blogg! Under hösten var det flera tusen unika användare och upp mot 100000 sidvisningar enligt Google analytics. Överträffar mina förväntningar. Alltid roligt om något man skriver kan komma till nytta.
Problemet nu är väl att jag vill nå ut till folk som inte tror på elbilar, eller Tesla. De kanske inte söker sig hit?
Mitt mål med bloggen var ju egentligen att visa att man kan ha en elbil som enda familjebil. Och det har ju varit problemfritt. Man får tänka en extra gång ibland när det gäller laddning längs vägen bara.  I gengäld har det ju inte varit ett enda mackbesök och väldigt låga driftkostnader. Och en försmak av framtiden :-) . Gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>