Regen P85D?

Har skrivit detta på något forum också. Men undrar lite hur det blir med regen på P85D. Det har rapporterats om något kraftigare regen och det är ju regen både fram och bak som jag förstått det. Nyligen fick jag ju sladd på bilen på grund av regen vid blixthalka. Var inga problem eftersom jag hade styrning på framhjulen kvar. Men om jag hade haft regen fram och bak, hade det då släppt även fram? Och hade det gått bra tro? Har ju antisladd på bilen… Men en riktningsändring vid väldigt halt väglag kan vara svår att häva.

Jaja, hoppas man tänker på detta iaf och gör det lite enklare att från ratten kunna styra regen, och eventuellt fler nivåer eller steglös inställning av regen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>