Byte av SIM-kort!

Ringde Tesla i dag för att fråga om byte av SIM kort i bilen. Ska ju importera min norska Tesla till Sverige snart och vill då byta SIM-kortet till ett svenskt. Man får lägre hastighet på det vid roaming, särskilt i Sverige verkar det som med min norska bil. Så det hade varit fint att få byta det. Kom som vanligt när jag ringer till Tesla HQ i Holland. Han jag pratade med visste om problemställningen, någon i Skåne hade gjort detta tidigare. Först sa de att jag var tvungen till ett svenskt service center, men jag har service timme i Oslo i början av januari så det kändes onödigt. Efter att han hade ringt och dragit i lite trådar ska de skicka ett SIM-kort från Stockholm till Oslo så sätter de i det när jag är på service. Så det var ju smidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>