SC Infra City – Bilduppdatering

Tack Rolf för bilder!

Först vid service centret. De två laddstolparna på plats och laddskåpet med laddarna. Asfalterat verkar det vara också. Då väntar vi bara på ström till laddarna då. Verkar inte vara strömsatt där än och det lyser inte i stolparna.

WP_20141110_18_25_16_Pro

Vid MAX står Teslalådorna uppradade och de har börjat gräva. Man ser MAX i bakgrunden där.

WP_20141110_18_29_20_Pro WP_20141110_18_29_30_Pro  WP_20141110_18_29_10_Pro

9 reaktion på “SC Infra City – Bilduppdatering

 1. Det står alltid en mase taxier på denne ladestasjonen, og flere av stolpene er ganske ødelagte. Det virker ikke som om disse sjåførene bryr seg så mye om utstyret. Har ikke sett det samme i like stor grad ved andre superladere ….

  • Tänkte på detsamma häromveckan. Den har väl länge varit rätt väl använd och mycket av taxi. Vet inte hur uppdaterade Tesla är på problemet. Och hur mkt ska egentligen Tesla sponsra Taxi. Superchargers är ju för långresor. De borde kanske skaffat en egen privat fastcharger.

 2. Superchargen i Infra City, Stockholm, vid Service centret skulle öppnats i fredags men dom har problem med strömmen. Dom jobbar på problemet.

  Den vid Max byggd om två-tre veckor sen är det installation och test kvar så om 1-2 månader borde den vara i bruk.

 3. Det finns inga grindar som hindrar att man kör fram till laddarna nattetid. Sedan vet man inte om de stänger av elen nattetid. Men i så fall är det bara att köra till MAX istället. Enda skälet att ladda på service centret nattetid, som jag kan se, är om ska bo eller har ärenden på Scandic runt hörnet. Annars är väl MAX ett bättre val.

  • Eller den gången det faktiskt är upptaget på laddarna på Max, nog för att det inte kommer att vara en vanlig företeelse i Sverige än på ett tag. :)

   Sen så tycker jag alltid det är roligt men information. kunskap och att veta saker även om man inte alltid har nytta av det. ;)

  • Är väl kanske viktigast att de är öppna dygnet runt första månaden innan MAX öppnar. Sen är det kanske mindre viktigt. Vid service centret i Hamburg är det ju begränsat, men hörde rykten om att det berodde på vissa toalett bestyr i närområdet… är ju stängt där så ingen toalett att tillgå. Så tror inte de får ha öppet mer. Men annars hade de nog kunnat det.

 4. Hur ser det ut med öppettider för laddning vid service centret? Går det att komma åt dygnet runt eller är det igenbommat och icke åtkomstbart nattetid och så?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>