Deformerade taklister runt panotaket

Listerna som är utsatta för direkt solljus vid soltaket verkar ju, naturligt nog torka ganska fort. Såg att på vänstra sidan fram så hade en list börjat deformeras lite. Efter rejält med silikon verkar det mesta ha ordnat sig, men ser fortfarande en liten deformation. Så tror jag ska använda silikon lite oftare här framöver.

 

5 reaktion på “Deformerade taklister runt panotaket

  1. Jag använder den röda tuben från Biltema med listsilikon till alla lister på bilen. Håller listen fräsch, elastisk och stöter bort vatten. Speciellt viktigt på vintern om man har tvättat bilen, så slipper man fastfrusna dörrar och nötta gummilister.

  2. Onödig fråga (innan jag har lagt vantarna på min egen bil): silikon som tätmassa eller som smörjmedel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>