SC Falkenberg update!

Tack Mats för bilder och uppdatering!! Mats rapporterar om att kabelrullarna ligger kvar men att det också tillkommit ”8 st 1 tons betong ”block” märkta med Infrateks namn.” Det kan betyda 8 laddningsplatser i Falkenberg. Mats skriver också ”det finns många blåa markeringspinnar på bilden vid gräsytan/slyet så det verkar vara här man planerar att SC skall vara”.

 

20140629_151754

20140629_152021

En reaktion på “SC Falkenberg update!

  1. Snygga parkeringsmärken i form av blixtar på P-platserna vid de befintliga laddstolparna! Bra idé som nog stoppar de flesta fossilbilar från att parkera där! Man är ju lite nojig över att parkera på P-platser med markeringar på asfalten – brukar bli dyrt. Borde målas på alla laddplatser i landet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>