SC Uddevalla info

Enligt detta inlägg på elbilform.no

http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,13600.msg232121.html#msg232121

så har vederbörande pratat med de som bygger i Uddevalla som menade att de också satsade på 11 juli och att alla de fyra första skulle öppna ca samtidigt. Är lite skeptisk till att de skulle kunna öppna så tidigt med tanke på den senare starten. Men det är nog inte många dagars skillnad mellan färdigställandet av de olika Superchargerna. Bra att det verkar vara full fart! Då väntar vi bara på officiell inbjudan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>