Lastbil

På söndag ska jag och treåringen på en tur till Karlstad (japp, tar en sväng in vid MAX och kollar supercharger status :) ). Ska ta med ett gungstativ där de längsta stängerna är i underkant av 210 cm långa. Så det fick bli att göra stort lastgolv med fällda säten för första gången. Och det blir ett riktigt stort lastutrymme.

20140627_155825

Det var därför inga problem alls att få plats med detta gungstativ. En flyttlåda och en skrivbordshurts ska med också tänkte jag. Och kanske en stol. Får se hur det går.

20140627_161332

2 reaktion på “Lastbil

  1. Hej

    Hur tycker du plastmattan för bagaget är? Främst passformen? Jag har hört lite olika men ser inte så mycket alternativ om man ska lasta barnvagn på vintern.

    • Jag tycker den har funkat suveränt. Vet inte vad man menar med problem med passform, inget jag tänkt på. Men den är ju kanske lite mjukare och sladdrigare än rena plastmattor brukar vara för bagaget. Men hade aldrig problem i vintras. Har haft mycket barnvagn med snö och snöslask. För mig fanns inget alternativ. Däremot köpte jag mattor innan bilen, vilket var dumt för måtten på frunken blev ändrade till lite mindre. Så mattan jag har för frunken är marginalt för stor, men tryckte dit den ändå :) .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>