Supercharger mellan Stockholm och Oslo?

Det spekuleras mycket i om den sjunde supercharger platsen (i denna första fas) som ännu inte är offentliggjord kommer vara mellan Oslo och Stockholm. Hade egentligen passat väldigt fint. Då hoppas man ju på Karlstad :) , men smartare hade kanske varit Örebro där E18 och E20 går ihop ett tag.

Göteborg tar man sig ju till ändå från Oslo, utan mellanladdning. Dock hade det varit fint med en supercharger någonstans så att man kan ta sig mot Malmö/Köpenhamn. Men Stockholm låter som det mest givna att starta med så tror väl också lite på att det är det som är den sjunde superchargern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>