Supercharger i Karlstad

Det ryktades att det hade blivit stopp i dialogen mellan Rastakedjan och Tesla. Det verkar nog vara en del sanning i det. Rasta i Grums verkar nu akterseglat och platsen för Teslas Supercharger i området verkar vara denna:

http://max.se/sv/Hitta-Max/Restauranger/Karlstad-Vaxnasgatan-/

Då undrar man ju om det är så att de har ett större samarbete med MAX kedjan? Om man jämför den tidigare presenterade superchargerkartan med var det ligger MAX restauranger http://max.se/sv/Hitta-Max/Restauranger/ så passar det ju ganska bra :) . I så fall kunde den andra superchargern på E18 Stockholm-Oslo vara MAX i Köping.

Att det verkar bli Karlstad istället för Grums gör ju att man missar korsningen E45/E18, men det är ingen jätteomväg att åka inom Karlstad om man åker E45. Å andra sidan blir det mer positivt för de som kommer från Norge på väg 61 (Kongsvinger-Arvika-Karlstad).

5 reaktion på “Supercharger i Karlstad

  1. Jag har ganska säker info om att det ska bli en SC vid Dinners i Arboga. Det har i vart fall förts förhandlingar.

    • Aha. Tack för tipset! Arboga har ju känts given, men var rädd det var Köping ett tag. Då hoppas vi att förhandlingarna varit lyckade!

    • Att det är MAX i Karlstad bedömer jag som en ganska säker källa. Men i övrigt var det bara spekulationer om att det skulle vara även MAX på andra platser. Men det passar ju bra med er ”pixeljakt” :) också där ni hittade Karlstad och Köping, där det också finns MAX på båda ställen. Arboga har ju annars varit att anta, men där finns inte MAX vad jag såg, och pricken på Tesla kartan ligger nog närmare Köping. Men det är ju bara då att gräva vidare, kolla med Köpings kommun också t.ex.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>