Bagageplats!

Här kommer ännu en bild som visar lite kapaciteten i bagagetrummet. Skulle till soptippen en tur :) . Det är bra höjd precis till där de liggande stolarna nu slutar på bilden. Därefter dalar lasthöjden fort. Men ändå, enormt med plats. Och i den bakre delen har man ju ett lastytrymme under detta golv också. Tar man bort det golvet så öker ju höjden också längre bak :) . Plats har än så länge inte varit ett problem i denna bil. Visade ju också tidigare bil på vår gigantiska dubbelvagn som man var tvungen att sätta in på tvären. Men det visar sig att den precis går in på längden också om man sätter in den åt rätt håll.

2014-04-04 12.57.24

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>