Ny software installerad!

Då har vi också fått software uppgraderingen. Sista versionen (.94) av version 5.9. Det var alla möjliga smöförändringar och förbättringar. Helt nytt är Hill Assist (i backe hålls bromsen kvar i 1 sekund efter att man släppt bromspedalen) och Rdio (spotify konkurrent). Så är möjligheterna för inställningar av luftfjädringen tillbaka. Man kan nu själv sätta vid vilken hastighet bilen ska sänka sig och man kan använda lägena ‘High’ och ‘Very High’ upp till högre hastigheter (55 resp. 30-35 km/h).

Har inte provat Rdio än, så återkommer om det. Det ligger inne en teslamotors.com mail och lösenord för inloggning på Rdio. Så det verkar som om man inte behöver något eget konto.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>