Gigantisk barnvagn på plats i bagaget!

Då har jag fått testat att tvillingvagnen (Brio Double Wave) får plats i bagaget. Bilden nedan visar vagnen med två liggdelar i och hjulen på - den är bara ihopfälld. Suffletten tog i sidan så tog bort den och lade den ovanpå. Den tar ju upp större delen av bagagerummet då, men det är också en gigantisk vagn. Är inte jättemånga bilar som har mycket plats över efter en sådan vagn, om den ens får plats. Det går ju att packa lite ovanpå och runtom och lite under vagnen. Men det smidigaste med denna bil är ju att det går in 2 bagar under bagagerumsgolvet bak och kanske tre bagar fram i frunken.

Kan också nämna att jag köpte en begagnad bältesbas till bilbarnstolen (baby) som vi har i framsätet och det funkade klockrent. Ska lägga ut någon bild. Blev väldigt smidigt.

2014-03-11 11.45.43

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>