Standard ljud

Vet inte om jag skrivit om detta tidigare. Men det är ju bara standard ljud på vår bil. Det extra ljudpaketet valde vi inte. Detta var jag lite spänd på, var rädd för att det skulle vara dåligt ljud. Men det är faktiskt helt OK ljud. Bättre än medel i bilar generellt. Men hur stor skillnad det skulle bli om jag hade uppgraderat vet jag inte. DAB radio och en subwoofer är väl det jag tänker att jag missade. Men använder inte radion så mycket. Tycker det är bättre täckning på internetradion och mer att välja på. Perfekt att man kan sitta med SR webbradio, eller lyssna på gamla P1 sommar- eller vinterprat. Välintegrerad som man är i det norska samhället… Spotify på mobilen via bluetooth till bilen funkade förresten också finfint.

 

2 reaktion på “Standard ljud

  1. Hej!
    Japp. Vi går och väntar tvillingar närmaste månaderna så vet inte hur många turer det blir till Karlstad. Men annars kan det nog ordnas :) .

  2. Hej
    Såg att du till och från besöker Karlstad. Vi kommer få vår första elbil levererad om någon vecka, en Leaf. Är det så att det är Ok så skulle jag mer än gärna få se en modell S live nästa gång ni dyker upp i KST. Ring eller SMS:a mig gärna. 0706 300945 / Olle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>