Ny bilbarnstol!

En Cybex Sirona blev nyligen inköpt. Den ska ändå användas av en av de kommande tvillingarna så då kunde vi lika gärna köpa en med en gång. Så då åkte Besafe Izi Kid X3 ut ur bilen. Den sistnämnda är ju en bra och säker bilstol. Men den är stor och kanske inte optimal för Teslan. Den trycker också våldsamt på sätet i bilen eftersom bara nedre delen av bygeln har kontakt med ryggstödet. Med Cybex Sirona blir det lite mer plats i bilen. Det går att ha passagerarsätet lite längre bak och det blir större avstånd upp till taket då den är lägre. Att den dessutom är vridbar 90 grader gör den optimal för Teslan. Det är dessutom en testvinnare när det gäller säkerhet och den går även att använda framåtvänd med kudde istället för bälten. Den trycker heller inte ojämnt på sätet. Enda nackdelen är väl att det är marginellt mindre plats för barnets ben (jämfört med tidigare BeSafe…), här måste knäna dras upp aningen mer.

2013-12-22 13.00.44 2013-12-22 13.00.24

En reaktion på “Ny bilbarnstol!

  1. Ser lite jobbigt ut att sitta i fosterställng men den kanske inte är riktigt inställd än. Fin stolförövrigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>