Bagage igen…

Var bara tvungen att skriva om detta. Har en gammal VW Touran som jag kör på biogas. Används inte mycket, men tog den till stugan sist. Och det var bannemej inte lätt att få plats med allt man var van att ta med sig i Teslan. Det går garanterat in mer i Teslan än en Touran iaf, och det anses ju som en hyfsat stor familjebil. Jag har ju dessutom bara bakhjulsdrift och hyfsat stor frunk. Den saknade jag väldigt mycket när jag packade Touranen, var bara en massa uråldrig teknik fastmonterad i frunken på Touranen ;) .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>