Bagage Model 3

Det blir nog bagageplats så det räcker åt de flesta, med bagage både fram och bak. Men öppningen till bagaget bak var då sannerligen inte stort. Nu kommer mina yngsta barn vara nästan 5 år när denna bil kommer så jag kommer nog klara mig. Men hade jag haft barn under 3-4 år då så hade det nog inte blivit ett köp. Hur får man in en barnvagn? Våra tvillingvagnar hade inte gått in i alla fall. De verkar ha gjort det safe med panoramataket innan de tänkte på bagaget. Snö bör man nog sopa av innan man öppnar luckan… Det var väl det jag inte gillade med bilen. Så vet man ju än så länge inget om hur det blir med takräcke och dragkrok och sådant. Men reserverat har jag i alla fall gjort. Kl 05.30 på nätet i morse. Så får vi se framöver om det blir köp, men nu står man i alla fall i kön.

Screenshot_2016-04-01-14-49-31

Screenshot_2016-04-01-14-49-39

Screenshot_2016-04-01-14-49-56

Screenshot_2016-04-01-14-50-30

6 reaktion på “Bagage Model 3

 1. En sedan funkar bra med barn. Jag har haft en c-klass sedan och en mindre barnvagn och väskor får plats. Slipper man vagnen och har en frunk så kan det inte vara några problem att få plats.

  • Nej utan vagn är det nog lugnt. Nu är dock den visade öppningen mindre än på många sedaner på marknaden. Har ju tvillingar och har haft dubbelvagn. Skulle aldrig gått in. Har ju fyllt model s och takbox i tillägg.

 2. Om man gör en bil 20% mindre brukar det vara bagageutrymmet som man tar ut alla dessa 20% på. Tibor skrev ju att baksätet har mer benutrymme än i både S och X.
  Elon sa att de lyckats åstadkomma detta främst genom att flytta föraren längre fram = mindre frunk!
  Vill man ha större bagage får man köpa en större bil.
  Men jag håller med om att jag föredraget en halvkombi i stället för det vackra glastaket. Men mycket kan ändra sig på de nästan två åren som är kvar innan produktionsstart. Vi får hålla tummarna för att de tänker om, det ska ju trotts allt vara en folkbil och bör då passa så många som möjligt.

  • Ja. Jag tycker ändå de lyckats få till hyfsat bagageutrymme trots allt. Det är ju öppningen som är problemet. Men de har tid på sig att ändra här ☺. Med designen borde väl en baklucka a la model s vara möjlig tycker man.

   • Finns ju rykten som talar om fler varianter av model 3.
    Vi får se vad som händer. Tror inte att Tesla sitter tysta i två år i väntan på produktion.

 3. Hoppas frunken blir stor och lättåtkomlig, bagagen såg rätt usel ut. Inte lätt att komma åt det som ligger längst in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>