9 reaktion på “Uppdaterad plats – SC Mora

  1. Otroligt dålig vägvisning till Tesla Superchargers i Mora. De håller på med att gräva upp stora delar av Mora, så därför kan man inte köra dit den väg man brukar. Vi körde runt i ca. 15 min innan vi kom fram. Eftersom grävningarna verkar hålla på länge måste ni förbättra skyltningen omgående.

  2. Efter att du la ut exakta platsen har jag kollat där varje gång jag passerar. I dag var det några träpinnar där med ordet ELKABEL och någon hade sprayat streck med gul färg i gräset. Man brukar väl markera på detta sätt så att de som kör grävmaskin vet var de (INTE) ska gräva? Det ser inte ut av så mycket, men kan vara början på något stort :-)

    • Ok. Det verkar dock vara ett tag kvar till beslut hos kommunen. Ärendet kommer att tas upp på nämnden den 28/9. Dessutom väntar de på ett yttrande från Trafikverket. Men ibland har de ofta börjat med markarbeten (som inte kräver bygglov) redan innan de fått klartecken. Är nämligen främst transformatorhuset som behöver bygglov. Bra att du följer med :) !

    • Är möjligt att det blir Mora istället då. Men Malungs Elnät håller också på att fundera på något angående elbilsladdning. Vad det är framgår inte. Får nog mer info i höst.

  3. Fremkommer det hvor mange plasser?

    Legger den inn på supercharge.info nå som permit (selv om permit ikke er innvilget enda så virker denne ganske bankers)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>