Framme i Sundsvall på långtur

Vid SC Sundsvall. 57 mil från Karlstad.  6h 40 min. Inklusive laddstopp och lunch vid Dinners Gävlebro.  20 mil kvar nu. Tillbaka imorgon. Men har börjat gå feber… Ska kontakta iprenmannen här.

6 reaktion på “Framme i Sundsvall på långtur

    • Hehe. Ja med sista rad att jag har stigande feber förstår jag din fråga :) . Men jag överlevde mer än väl. Skulle skriva ett inlägg, kommer nog någon gång :) . Nej sanningen är väl den att det inte varit en gnutta fritid sen den resan, men hoppas det blir lite mer tid framöver att åtminstone hålla liv i bloggen. Bra att någon saknar den iaf :) .

  1. Tja, björn Nylund (galen norrman på youtube) fritidskör för nimber, och har klockan 10000 mil på ett år… Han lade ut en film där han startade Tidig lördag morgon från oslo, till strax nor rom tyskland i danmark, tillbaka till oslo, till bergen, och tillbaka till oslo. på 48 timmar, 220 mil. Med superchargers så är bilen ganska uppenbart att jämställa med vilken vanlig bil som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>