Barnvagnar i frunken

Det vore ju rätt skönt att kunna få in en barnvagn i frunken, altså under ‘motorhuven’. Vagnar av typen Maclaren Techno XT och Mountain Buggy Terrain har tydlige visat sig få plats. Står mer om det här:

http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,8819.0.html

På den länken står det också lite om bilbarnstolar och sånt. Det får ju plats 3 bilbarnstolar i baksätet. Men bara två med isofix samtidigt. Det är då antingen platserna vänster/höger eller mitten/höger som kan användas. Går ju att sätta en barnstol fram också då, utan isofix. Airbagen stänger man av på den stora displayen.

LIte mer info om barnvagnar som kan passa fram här:

http://www.teslamotorsclub.com/showthread.php/20133-List-of-Strollers-that-Fit-in-Frunk

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>