Adaptrar

Här finns förslag på adapterset:

http://elbilforum.no/forum/index.php?topic=8587.0

Men tror inte vi har användning för alla. Däremot har jag gjort en Schuko till 32A CEE med 2.5mm2 kabel. Då kan man använda blå adapter från Tesla till detta och på så vis använda 16A laddning från vanliga eluttag (om de har 16A säkring då). Den vanliga mobile connector som används annars till vanliga eluttag ger endast 13A laddning. Utöver Teslas egna röda och blåa adaptrar så är det nog det som kommer användas mest. Vet inte om vi skulle haft så stor användning av de andra föreslagna adaptrarna, men det återstår att se…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>