SC Gävle/Gävlebro

Tack för info Johan Wennborg som meddelar att ”De är i princip klara och nu återstår bara inkopplingen till nätet. De trodde allt skulle kunna vara klart redan i nästa vecka. :-)    Det såg dock ut som om det behövs lite asfaltering också. Tyvärr var det för mörkt för att ta några bilder.”

Då ligger nog Gävlebro före Ödeshög. Hoppas bara asfaltering går fort, verkar vara lite olika med det. Tog ju ”lång” tid i Löddeköpinge innan de kom och fixade rännorna i asfalten. Men hoppas på det bästa här då så kanske vi har en ny SC uppe om en vecka.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>