Info SC Jung

Anders har skickat lite mer info om SC Jung. På bilden nedan så har han markerat en blå ruta där de bygger laddplatserna, bakom byggnaden. Anders skriver ”Som man kan se skymta på en av bilderna så bygger man 5 meter från en befintlig transformatorstation. På platsen finns en Preem-mack, ett matställe som serverar dagens lunch mm (man ser deras utbyggda uterum för servering vid tjänligt väder, den vetter alltså mot laddstationen. Det finns även en butik som säljer lösgodis (i andra änden av byggnaden), 400 sorter står det på reklamen. Mitt emellan ligger Preems butik. För övrigt finns inte så mycket i närheten. Kvänum kök (exklusiva kök som är kungliga hovleverantörer) har en utställnings-”lokal” (ser ut som en herrgård från 1700-talet) något hundratal meter därifrån, på andra sidan motorvägen. I Jung låg fram till för ett år sedan Asko-Cylindas fabrik som tillverkade tvättmaskiner mm. De flyttade verksamheten till Slovenien. En driftig lokal entreprenör köpte lokalerna samt verksamheten vid bensinmacken. Det har gått rykten om förhandlingar med en snabbmatskedja men om det är sant eller inte vågar jag mig inte på att gissa. Nu tillkommer ju i alla fall snabbladdningsstationer för Tesla!”

Tack för info Anders!

jung

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>