SC Alvdal och Elverum

På Norska elbilforum.no ryktas det om Superchargers både i Elverum och Alvdal (RV3) i Norge. Elverum hade ju varit perfekt för Oslo-Trysil turer.

5 reaktion på “SC Alvdal och Elverum

  1. ALvdal förstår jag inte riktigt? Elverum ser ju logisk ut. Borde kunna snluta bra på svensk sida med en station i malung. TIllsammans med borlänge fårman en tväförbindelse för norrmän och svenskar (gävle, borlänge, malung-elverum). Smidigt!

    • Malung har bra läge när man tänker på Inlandsvägen E45, alltså resor norr/söder. I Malung förenas även E45 med E16. Här är det nära till Sälenfjällen – med stympat järnväg. Söderut är det 185 km till SCn i Karlstad. Norrut skulle det inte vara så dumt med en SC i Sveg efter 207 km. Sen 206 km till Krokomsporten.

      • Precis min åsikt. Krokom-sveg-malung täcker de mest frekvent förekommande fjällområdena och ligger bra till i förhållande till existerande SC, också i norge. Spvitt jag vet är det mycket norrmän i de här områdena (som har fritidshus).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>