SC Östersund/Krokom

Lyfter upp kommentaren från Thomas. Att det ganska säkert blir en supercharger vid Krokomsporten, Krokoms Kommun. Kan gräva lite mer i det. Det är då ca 2 mil före Östersund när man kommer på E14 västerifrån.

http://tesla.sondell.biz/?p=1482#comments

6 reaktion på “SC Östersund/Krokom

 1. För mig Stockholmare tycker jag Krokom är en bra plats. En SC i resp Gävle, Sundsvall och Krokom gör en SC ca var 20 mil. Stannade i Krokom på vägen hem efter en vecka i Tegelfjäll i vintras.

 2. Vad tycker våra frekventa norrlandsresenärer om denna placering då?

  Jag vill gärna höra lite åsikter om hur strategiskt placerad eller inte en laddare i Krokomsporten är och varför. Positiv och negativ konstruktiv kritik.

  • Ibland går det snabbt att svara på sig själv :) Såg just att det kommer bli en laddare i Stjördal utanför Trondheim i Norge och att det är 20 mil (nästan 21) till Krokom så att lägga en laddare närmare Östersund hade gjort avståndet dem emellan för långt (23 mil till trafikplats Odenskog som hade knutit ihop alla resvägar runtomkring Östersund).

   Då köper jag den placeringen utan för mycket gnäll. :)

   • Jag hade nog ändå sett att de gjort det… Knutit i odenskog alltså. telsna klarar ju tämligen enkelt 20 mil såytterligare någon mil hade i det stora hela inte gjort något, oc man hade fått fin täckning på 45:an… Men man skall ju inte klaga endå kanske… FÖr övrigt, det här väl snarare mitten av sverige, och inte norrland… :-)

    • Det är klart begränsande och kanske borde de ha valt den mer strategiska punkten. Det är ju inte direkt så att de kommer att gödsla med superchargers i de trakterna, jämfört med till exempel E4/E6/E18 där det kommer att krylla med laddare när Model 3 etablerar sig.

     Sen så är ju allting norr om Uppsala norrland. ;) Mälardalen är den riktiga mitten av Sverige ända tills renar också får rösträtt. :)

   • Nye superladestasjoner er på gang i Trondheim ( 2 stk ) samt nye stasjoner ved Østersund + Sunnsvall . Herlig – da blir det finfin tur fra hjembyen min , og helt frem til Stockholm ! Videre sørover i Sverige – Gøteborg , Helsingborg , Malmø , og så over til Danmark !! Hvilken lykke ! Heia Scandinavia !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>