5 reaktion på “SC Gävle

  1. Hade väl varit ungefär lika optimalt att placera en Supercharger vid Teknikparken? Vacker omgivning, finns restaurang på plats, massvis med tekniskt fokuserade företag samt bättre placerad intill både E4/E16?

    Om den placeras vid Gävlebro finns en ”rundväg” som tar cirka 2 minuter, så det är inte ett jätteproblem om man skyltar bättre.

  2. Vet du hur de tänkt lösa sidbytet på Gävlebro? De kan ju inte sätta en på varje sida väl… Det går ju att ta sig runt men det blir inte direkt smidigt och dessutom så missar man ju korset med E16/50 om man väljer Gävlebro.

    Samma tanke om Krokom som inte ligger optimalt med tanke på E45. Däremot blir det ju smutt för Offerdalsbygdens Tesla-ägare…

  3. Varit på energimässa utanför Östersund idag och fått veta att det tämligen säkert blir SC i Krokom, Krokomsporten. Då återstår bara lokalisering av den i närheten av Sundsvall? Verkar dessutom planeras i Stjørdal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>