SC Hamburg

Har dykt upp på http://supercharge.info som ”under construction” ! Länken till Europa!!

Två platser utanför Tesla Service Center i Hamburg?? Ska det verkligen vara The Hamburg Supercharger det?? Svag länk i så fall… Men min skoltyska har till stor del fallit ut av hjärnbarken så det är möjligt att jag fattat fel.

EDIT: På danska Tesla Forum finns inlägg om att den ska vara färdig redan på fredag !? Men att det också kommer en annan SC runt Hamburg närmare Autobahn.

Länkar:

 

2 reaktion på “SC Hamburg

 1. Som ni redan konstaterat så är det ett service center för Tesla med två laddare öppna när service centret är öppet.

  Bara för att detta går snabbast och ger möjlighet till laddning medan de ”riktiga” Hamburgladdarna snart byggs.

  Öppettider:
  http://www.klausolafzehle.de/teslablog/wp-content/uploads/2014/07/Foto-21.jpg

  Men känner jag Tesla rätt så går det säkert att ringa i förväg till service centret och berätta när man kommer dit på andra tider än öppettiderna så fixar de säkert det. Åtminstone några veckor tills de riktiga Hamburgladdarna är igång.

 2. Som min skraltiga skoltyska tolkar det är detta på Service Center, dvs öppet när det är öppet så att säga, och mest för att demonstrera för kunderna hur man gör och fylla på demo- och andra bilar i rörelsen. En laddare, två stolpar.
  Den ”skarpa” SuperChargern kan väntas komma lite senare men på ett mer strategiskt ställe intill en större Autobahn. Någon på tyska forumet hade räknat ut att de borde komma på var 25:e numrerade avfart ungefär, men jag minns nu inte detaljerna närmare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>